Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тежък ден с много проблеми за 3 зодии
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 18.05.2018Коментари (0)4020
©
Хороскоп за днес, 18 май:

Овен 

При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение. 

Телец

За каквито и да било сериозни начинания, денят не е подходящ. Телците са в лекомислено настроение и да се захващат с онова, което едва ли ще успеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, но те няма да са толкова значителни,че да развалят настроението Ви. Добре преминават всякакви развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате участие. Може да поканите на гости колеги и приятели: импровизирана сбирка би преминала много весело. Романтично настроените Телци няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, но едва ли ще започнат дългосрочни отношения през този ден.

Близнаци

През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от чувства, която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна реч. Не крещете прекалено страшно – разбира се, че са виновни пред Вас, но няма защо да усложнявате нещата. Напълно достатъчно е, спокойно да обясните на провинилия се член на семейството, какво и как трябва да се направи.

Рак

Отлично ще прекарате времето си, полека довеждайки до край разнообразните задачи, занимавайки се с решаване на несложни организационни въпроси и уреждане на малки недоразумения, възникнали между познати. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Лъв

Вашите стари и верни приятели искат тази вечер да прекарате времето с тях. За съжаление на Вас ще Ви се иска да приемете друго, много примамливо предложение в абсолютно нова и интересна компания. Единственият начин да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, за да успеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за съмнение?

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса! 

Везни

Това, което ще Ви дразни през този ден е, че Вашият любим човек ще бъде малко бавен. Вие постоянно ще се стараете да го накарате да ускори темпото, да побърза, но всичко това ще се окаже безполезно и затова просто не хабете време и сили. Постарайте се, да се помирите с неговoто темпо...

Скорпион

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания. През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учреждение или широка мрежа от услуги.

Стрелец

Денят е много подходящ за занимания, изискващи внимание, търпение и усърдие. Не разчитайте, че ще успеете да пристигнете поставените цели в кратки срокове - ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите отношения ще се подреждат на пръв поглед хармонично, но не очаквайте от своите партньори безгранична преданост, за да не се разочаровате. Денят е свързан със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са така мимолетни, както би Ви се искало да мислите, а зародилите се през този ден симпатии бързо ще прераснат в сериозно чувство.

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения. 

Водолей

Ако търсите вдъхновение, обърнете внимание на това, което обикновено Ви разочарова. Звучи парадоксално, но това може да се окаже добра идея. Ако нещо Ви дразни, значи има сериозна причина. Намерете тази причина, и ще намерите решение на сложния проблем, който сега стои пред Вас. Новите идеи се раждат от стари ситуация, така че ако се поразгледате и се поровите достатъчно добре, за себе си ще преоткриете цял нов свят....

Риби

Как се обръщате към любимия човек? Две-три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най-подходящият ден за експерименти от подобен род.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: