Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Холивудска звезда с мераци да стане губернатор на Приморския край
Автор: Екип Burgas24.bg 11:58 / 26.09.2018Коментари (5)1943
©
След като получи руски паспорт и стана официален представител на руското Външно министерство, холивудската екшън звезда Стивън Сегал изяви мераци да стане губернатор на Приморския край.

"С удоволствие бих оглавил този регион, тъй като аз представлявам интересите на президента Владимир Путин“, са точните думи на актьора. Желанието на Сегал не е случайно – той призна, че неговите предци по бащина линия са именно от Приморието, уточнява "Монитор". Затова, по думите му, изпитвал особен интерес към този край.

"Аз непрекъснато искам да опознават Приморието, да посещавам все нови и нови места, и да стана ваш губернатор“, не крие властовите си амбиции холивудската звезда. По-рано стана ясно, че Сегал планира да открие в Русия своя школа по айкидо, като се очаква първият боен клуб да заработи в Москва. Пресата припомня, че в края на август т.г. актьорът се регистрира в новата си родина като индивидуален предприемач.

"Просто мистър Сегал прекарва в Русия около 70-80% от времето си и затова е логично да се легализира. По този начин ще има някаква данъчна база и спокойно ще продължи своята дейност“, обясни неговият представителя Анар Рейбанд. Той посочи още, че филмовият артист не иска да бъде като "някои чужди граждани, получили руско гражданство, но отказващи да си плащат налозите“.

"Г-н Сегал не желае да го гонят после съдия-изпълнители“, допълни говорителят му. За специален представител на МВнР изпълнителят на екшън роли бе назначен на 4 август. На новата си длъжност в дипломатическото ведомство той отговаря за руско-американските хуманитарни връзки и общото културно наследство, като за тази си дейност получава съответното парично възнаграждение.

Сегал получи руско гражданство през ноември 2016 г., като паспортът му бе връчен лично от Путин. През същата година актьорът стана гражданин и на Сърбия, като обаче запази американското си гражданство.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.09.2018 г.
0
 
 
Стьопата хептен се е осрал.
-2
 
 
Два джендъра на една снимка. Да си стоят в Русия.
+3
 
 
Стивън Сегал да получи и българско гражданство, да понаучи и българската история, и да почне да се бори за възвръщането на цяла Добруджа (до устието на Дунава), Поморавието, Задохридска (Синеморска), Вардарска и Беломорска Македония, Беломорска и Одринска (Източна) Тракия! Това са териториите, населявани от БЪЛГАРИ допреди 100 години, признати със султански ферман за Българска Екзархия...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: