Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Откриха "Алея на славата" 2018 със зрелищен мини-спектакъл "Кабаре"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:47 / 07.12.2018Коментари (0)1855
©
Младите таланти от младежка театрална трупа "Валери и приятели" играха, пяха и танцуваха в Гранд Хотел и СПА Приморец

На Празника си 6 декември Бургас почете най-ярките си звезди от театралната и киносцена с "Алея на славата". Официален старт на експозицията, посветена на най-големите бургаски актьори бе даден със зрелищен мини-спектакъл - награждаваният мюзикъл "Кабаре" на театрална трупа "Валери и приятели". Преди младите таланти да превърнат елегантните пространства на инициатора и домакин на "Алея на славата" Гранд Хотел и СПА Приморец в пълнокръвна сцена, към присъстващите приветствие отправиха Стефка Славова от името на 5-звездния Гранд на Бургас и Валери Еличов от името на Драматичен театър "Адриана Будевска".

След встъпителните думи, гостите на изложба "Алея на славата" имаха възможност настанени удобно в креслата в лоби бара на Гранд Хотел и СПА Приморец, с чаша бяло вино в ръка да потънат в магията на "Кабаре". Сред тях бяха близки и приятели на актьорите, както и техни колеги артисти. Мюзикълът бе наситен с енергия, музика, танци, светлина. Валери Еличов обяви преди старта на спектакъла, че за някои от дарованията това е дебют на сцена, което обаче нито за момент не си пролича.  Младите актьори влизаха от едно амплоа в друго, сменяха костюми, пяха, танцуваха, играха и раздадоха себе си. Публиката видя всичко - от впечатляващи музикални изпълнения, до балет и брейкденс. Забавните моменти в шоуто бяха подчертан акцент, който допълнително подсили усещането за радостна емоция, което сценичната изява дава.

"Кабаре" бе почит - спектакъл, който да предаде на публиката усещанията, които артистите имат на сцената. Задоволството, веселието, но и труда, старанието, целенасочените усилия. Мюзикълът бе реверанс към актьорите на Бургас - към  тези, които са раздавали и раздават себе си на сцените - пълнят зрителя с емоции, без и за момент да си позволят собствените им трудни моменти и състояния да надникнат зад ролите и образите.   

"Алея на славата" 2018 събра великолепните Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Катя Зехирева, Елжана Попова, Хиндо Касимов, Аглика Бояджиева, Димитрина Тенева, Стефан Рядков, Руси Чанев и Невена Мандаджиева. Те очакваха публиката, която за пореден път да се докосне до тях - този път чрез информация, книги, снимки и сценични костюми, подредени в обща изложба. Ако не сте успели да ги видите - те още са там, в Гранд Хотел и СПА Приморец - и ще ви очакват до вечерните часове на неделя (9 декември).

Това е 4-то поред издание на "Алея на славата“  - инициативата която осветява, събира и почита изявени в различни области – наука, изкуство, спорт, култура – бургазлии.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: