Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
17-годишната Калина се самоубила от страшна мъка
Автор: Екип Burgas24.bg 08:48 / 28.04.2016Коментари (19)1144
©
Калина изпаднала в депресия след смъртта на баба си. В последните два месеца тя се променила рязко и започнала да говори за самоубийство. Нейните приятели не взели думите й на сериозно и не предупредили родителите й.

В понеделник 17-годишната ученичка от Езиковата гимназия в Перник се самоуби с пистолета на баща си, който е полицай. Тя откраднала оръжието от касата, качила се на поляна над плажа в Рударци и продупчила слепоочието си, съобщи "Телеграф".

Новината потвърдиха вчера от МВР. В хода на разследването станало ясно, че момичето е изчезнало в понеделник, но трупът му бил открит към 10 часа във вторник. 

В портфейла на девойката имало предсмъртно писмо. В стаята й пък близки намерили нейни вещи в пликове, подготвени за нейни приятелки.

17-годишната Калина била много весело и умно момиче, разказаха нейни приятели. От около два месеца обаче започнала да носи тъмни дрехи, станала затворена. 

Според съучениците й единадесетокласничката изпаднала в депресия от мъка по починалата си наскоро баба. Девойката дори на няколко пъти подмятала пред тях, че мисли да сложи край на живота си. Никой обаче не й повярвал и не сигнализирал на близките й.

Вкъщи Калина не издавала мъката си и успешно заблуждавала майка си и баща си, че всичко е наред. Те не разбрали и че през последната седмица девойката не е стъпвала в училище.

В понеделник следобед тя излязла от дома си и повече никой не я видял жива. Избрала да прекара последните си часове на поляна край изоставени бунгала. Около полунощ получила съобщение на телефона си, след което се самоубила.

Калина е откраднала от касата личния пистолет на баща си. Той е полицай в 6-о РПУ в столицата. Оръжието ТТ е било съхранявано надлежно, а тя явно е дебнела и е разбрала как се отключва касата, коментираха разследващи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Време е за следобедното кафенце!!!
на 30.04.2016 г.
0
 
 
Относно мъката по бабата - разбирам. Аз също съм привързана към дядо си към момента. Той почина през 1992 година; тогава бях на 16 години. Дълги години живеехме 2 семейства в един апартамент: аз, майка, татко и баба и дядо (родителите на баща ми ). Първо него загубих в съзнателния си живот. Само че има хора, които си губят децата и живеят в огромна мъка. Те по тази логика какво ли трябваше да направят??? Не коря и не упреквам никого; ..... за нищо. Просто размишлявах.
0
 
 
Според мен причината е друга, това с депресия заради баба си е несериозно. Да, може да и е мъчно, тъжно, но чак депресия, и то на 17г. Причината е друга, трябва да се питат родителите.
+2
 
 
Хората живеят без майки и бащи. Според мен е тъпотия това
0
 
 
17-годишната Калина била много весело и умно момиче, разказаха нейни приятели. И КОЕ МУ Е УМНОТО НА ТОВА МОМИЧЕ, ЧЕ СЕ САМОУБИЛО ОТ МЪКА ПО БАБА СИ, ЧЕ ВСИЧКИ АКО СЕ ТРЕПЕХА ОТ МЪКА ПО ПОЧИНАЛ БЛИЗЪК ТО НЯМАШЕ ДА ИМА ЖИВ ЧОВЕК! ЯВНО ИСТИНАТА Е ДРУГА, НО ТУК СЕ ПРИКРИВА!
+3
 
 
е*аси родителите.. 2 месеца да не разбереш, че детето ти е поело по пътя, от който няма връщане.. Бащата особено, като полицай, би трябвало да има по-набито око. Каквото и да се каже, е безмислено. Мир на праха и.
-1
 
 
Как родителите и не са забелязали, повече от два месеца, как страда детето им? Не е нормално на тази възраст дори да помисли за самоубийство.
+7
 
 
Тъжно. Много тъжно. Момичето е било много самотно.
+11
 
 
Колкото и голяма да е мъката, не бива да се превръща в доминанта на съществуването! Превърне ли се в доминанта, няма спасение ако не си открие сърцето пред най-близките хора.
на 28.04.2016 г.
+18
 
 
Жестока трагедия и мъка е да надживееш децата си. Бог да го прости и лека му пръст на милото.На майка и татко сили,кураж и вяра.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: