Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изключително важен ден за няколко зодии
Автор: Екип Burgas24.bg 09:45 / 12.08.2018Коментари (0)2901
©
Хороскоп за днес, 12 август:

Овен

Не е изключено фиаското на някакви планове и илюзии. Препоръчва ви се да планирате предварително своите действия и да не разчитате особено на поддръжката на роднините. Добре е да прекарате известно време сред природата и да не обръщате внимание на мрачните мисли – няма никакво основание за тяхното появяване. Всички покупки, които ви предстои да направите, могат да са сполучливи и изгодни.

Телец

Възможно е компанията на любимия човек да помогне на телците да се откъснат от неприятностите. Звездите предупреждават, че периодът на изпитания още не е завършил. Възможна е поддръжка и разбиране от страна хора, които не сте смятали за свои съюзници. За вас са полезни разходките, като резултат настроението ви се подобрява, а това не може да не зарадва членовете на семейството ви. Може да получите изгода само от реализацията на стари начинания.

Близнаци

Днес у вас се пробуждат отдавна забравени чувства. Вашата способност към неочаквани решения и експерименти ви служи за обновяването на усещанията и да придава нова форма на отношенията с роднините. Откажете се от шумните софри, купоните и срещите с приятели. Полезно е да прекарате целия ден сред природата. Днес старанието ви е възнаградено, а грешките ви струват скъпо.

Рак

Събитията от този ден могат да окажат неблагоприятно въздействие върху нервната система и психиката, предизвиквайки повишена възбудимост и раздразнителност, което пък от своя страна може да доведе до немотивирани скарвания. Много раци няма да са в състояние да простят измамата на своя избраник. Вероятно е грижите от този ден и непредвидените финансови разходи да са препятствие за дългоочакваното пътуване. При много Раци възникват противоречия между желаното и възможното.

Лъв

Денят е благоприятен за хармонични семейни отношения, встъпване в брак и зачеване. Стремежът към новото и не изученото и вроденото ви любопитство могат да се възприемат от околните като нетактичност. Благоприятни са семейните тържества и приятелските събирания. Не е изключено известно подобряване на материалното положение в резултат на печалба или успешна покупка.

Дева

Вероятно жените деви трябва да отделят повече време на партньора си. Денят е изключително благоприятен за реализирането на замислите по ремонта и благоустройването на дома, за различни грижи по дома или дела, свързани със земята, строителството и проектирането. Пълноценната почивка на открито, беседата с приятели и добрият сън ви помагат да се отървете от умората и да наберете сили. Съществува вероятност за придобиване на загубени вещи и откриването на нови източници на материални блага.

Везни

Душевното равновесие на Везните и тяхното обаяние могат да предразположат към себе си представителите на противоположния пол. Ако ви принудят към изясняване на отношенията, се постарайте да излезете с чест от създалото се положение. Опитайте се да възстановите загубената енергия, като се занимаете с любимата си работа, с приятно общуване, нови впечатления и емоции. Като цяло паричната сфера е успешна, но сте склонни да харчите спечелените пари съвсем неочаквано и нерационално.

Скорпион

Обаянието в съчетание с благоразумието на скорпионите са оценени от поклонниците. За каквото и да се захванете днес, то е успешно. Имате предостатъчно работа, още повече, че околните очакват от вас активни действия. Не си заслужава да излъжете надеждите. Планирайте почивка за втората част на деня. Своевременната помощ има за вас голямо значение.

Стрелец

Денят обещава да бъде ярък и запомнящ се. Много стрелци чувстват лекота и непринуденост. Не обсъждайте у дома сериозните си професионални проблеми. Оставете другите да си почиват, а също и вие. Главното за вас днес е пълноценната почивка. Не подражавайте на съмнителни авторитети и пресичайте опитите за оказването на всякакъв натиск върху вас и подкуп.

Козирог

Днес може да сте самоуверени и да почувствате, че държите под контрол всички фактори, значими при обичайната ситуация, но към втората половина на деня може по странен начин да изгубите своето високомерие поради проблеми в семейството. Любовните отношения могат да бъдат обнадеждаващи. Прекарайте този ден в семеен кръг, но само не се затваряйте между четирите стени. За работа не може и дума да става.

Водолей

При влюбените водолеи се усилва стремежа към ексцентрични постъпки, граничещи с непозволеното. Общуването с приятелите, интелектуалните беседи и прослушването на музикални шедьоври позволяват на Водолеите да реализират своите естетични духовни нужди и носят положителни емоции. Не трябва да отлагате запланираните пътувания и дълги пътешествия. Ако сте се решили на сделки с недвижими имоти, то ги осъществете днес.

Риби

Този ден може да бъде благоприятен за реализацията на желанията. Вслушайте с в гласа на интуицията си. Не вярвайте на хората, които зависят от вас, постарайте се да избягвате изясняването на отношения, спорове и дискусии. Необходимо ви е да попълните своя енергиен запас.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: