Кандидатствайте по програма "Старт на кариерата"!
Автор: Иван Сотиров 17:13 / 07.10.2020Коментари ()854
©
Стартира процедурата за кандидатстване за работни места в централните ведомства на държавната администрация и техните териториални поделения по Програма "Старт на кариерата" за заетост през 2021 г.

За град Бургас заявените работни места са 56 от 20 институции и ведомства, като техният брой е най-голям за Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури и местните поделения на Национален осигурителен институт,  Агенция по заетостта, Агенция "Пътна инфраструктура", НАП – Бургас и РЗИ – Бургас.

Право на участие в Програмата имат младежи до 29 г. със  завършено висше образование, които не притежават трудов стаж по придобитата специалност. С одобрените след провеждане на интервю кандидати ще бъдат сключени трудови договори за срок от 12 месеца.

Крайният срок за подаване на заявления за включване в Програмата е 30.10.2020 г. Подаването му може да стане и по електронен път. Линкът към електронното заявление е: https://forms.gle/9dA6Snqoh6uBdNKN8

Подробна информация за работните места и условията за участие в Програмата може да се получи в Дирекция "Бюро по труда" – Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kandidatstvaite-po-programa-Start-na-karierata--1007367
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.