Ревнив травестит размаза от бой полицейска щерка, бил влюбен, но не в нея
Автор: Екип Burgas24.bg 15:04 / 16.10.2020Коментари ()2123
©
Страшен инцидент вдигна на крак столичните полицаи снощи. Мъж преби от ревност дъщерята на полицая от разложкото село Баня Иван Лулеов, Силвия. Младата жена била на гости при свой познат в блок в столицата и на излизане била причакана от травестит, влюбен в момчето, при което била Силвия. Без всякакви обяснения мъжът, който бил транссексуален, се нахвърлил върху нищо неподозиращото момиче и с юмруци по лицето, явно с намерение да я обезобрази, удрял безпощадно. Силвия е спасена от съседи, чули виковете и за помощ. 

Мъжът успял да избяга. "Не съм добре, избити зъби, счупен нос, едва говоря. Преби ме зверски без причина. Влюбен бил в моя познат и от ревност просто изля цялата си злоба. Депозирах жалба в полицията, надявам се да го открият", каза пострадалото момиче. "Този травестит е опасен, можеше да ме убие", разказва Силвия, която очаква в понеделник да бъде оперирана.

Силвия Лулеова работи като крупие в казино в София и отдавна живее в столицата. Тя бе неотлъчно до баща си по време на делата, които се водеха срещу него за убийство на ром, крадял кабели. Полицаят простреля крадеца, който го нападнал. Мъжът издъхна от прострелването, а Лулеов изживя страшен кошмар. С години, влачен по съдилищата да отговаря за действие по време на служба. Накрая бе оправдан, пише "Струма".


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Revniv-travestit-razmaza-ot-boi-policeiska-shterka-bil-vlyuben-no-ne-v-neya-1011501
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.