Жена пъхна 13 526 лева в полиетиленова чанта и излезе навън, взеха й я
Автор: Екип Burgas24.bg 11:29 / 17.12.2020Коментари ()1048
©
Архивна снимка
Криминално проявен извършил грабеж на голяма сума пари е установен и задържан от служители на сектор "Криминална полиция“ при районното управление в Пазарджик. Сигнал за случилото се бил подаден на 10 декември сутринта.

Неизвестен причакал на улица в Пазарджик 61-годишна жена, която била касиер в частна фирма, занимаваща се с фармацевтична дейност. Използвайки физическа сила, нападателят отнел от жертвата си полиетиленова чанта. В нея тя пренасяла сумата от 13 526 лева в банкноти с различен номинал, рецептурни книжки и фактури.

С изясняването на случая се заели екипи от сектор "Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Не след дълго те стигнали до самоличността на извършителя.

Оказало се, че това е старият им познайник Н.П.- 41г. от Пазарджик.

Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление. Със свое постановление наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура –Пазарджик е удължил срока на задържане със 72 часа. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Zhena-puhna-13-526-leva-v-polietilenova-chanta-i-izleze-navun-vzeha-i-ya-1031986
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.