Радка Караиванова кани бургазлии на изложба
Автор: Екип Burgas24.bg 16:49 / 08.01.2021Коментари ()913
©
Над 50 картини с маслена живопис ще подреди художничката Радка Караиванова в традиционната си самостоятелна изложба в Културен център "Морско казино". Това е първата експозиция, с която ще започне творческата година в културния център.

Вдъхновена от символите на града, морето и любовта, изложбата ще може да се посети от 12.00 до 18.00 часа на 12 януари в зала "Александър Георгиев - Коджакафалията". Входът е свободен.

"Красотата и изкуството носят надежда. Бургазлии ценят културата и вярвам, че ще намерят време, за да усмихнат делника си с моите картини", споделя художничката.

Радка Караиванова е реализирала 71 самостоятелни изложби. Освен маринистичните си пейзажи, художничката ще представи пред ценителите на изобразителното изкуство картини, на които се вижда Грамофона, скулптурата на Петьо Пандира, картини с флорални мотиви и други.

На залата ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки за безопасност. Няма да се допускат посетители без маска, а разстоянието от 1,5 метра е задължително.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Radka-Karaivanova-kani-burgazlii-na-izlozhba-1037959
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.