Наш бивш кмет гази грубо закона! Социалната мрежа го издаде какви ги върши!
Автор: Иван Сотиров 19:19 / 09.02.2021Коментари ()1970
©
Небезизвестният бивш кмет на Созопол Панайот Рейзи сгафи жестоко на днешната сесия на местния парламент на курортния град. Поради противоепидемичните мерки заседанието се проведе онлайн и бе предавано пряко в социалните мрежи. Настоящият общински съветник буквално остави съгражданите си, интересуващи се будно от делата на общинарите, със зяпнали уста от видяното пред компютрите и причината не бе само една, научи Burgas24.bg.  

Докато колегите му разгорещено дебатираха важни за морската община теми, Рейзи рязко смени домашния уют, създаван от картини и еленски рога по стената, с "мобилен" офис, качвайки се зад волана на автомобила си. И това все пак би могло да се събере в рамките на нормалното. Скандалният кмет обаче без капчица притеснение, че всичко това се наблюдава от десетки жители на Созопол и може да стигне до знанието на органите на реда, подкара возилото си без да постави задължителния за шофьора колан и използвайки мобилния си телефон през цялото време.

Меко казано неразумната постъпка на Рейзи нажежи социалната мрежа светкавично. За минути поведението му се открои като основна тема в коментарите под живото излъчване на заседанието във Фейсбук. Отправени бяха горещи призиви към  компетентните органи от МВР да се самосезират и задължително да наложат санкция на екскмета на Созопол, погазил така грубо Закона за движение по пътищата.  

Задължително изгледайте видеото!  



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Nash-bivsh-kmet-gazi-grubo-zakona-Socialnata-mrezha-go-izdade-kakvi-gi-vurshi-1049231
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.