Искат от шефа на бургаската полиция да отмени гей парада
Автор: Екип Burgas24.bg 09:48 / 11.05.2021Коментари ()807
© Burgas24.bg
От Организация за закрила на българските граждани са написали писмо до директора на ОД на МВР Бургас ст. комисар Калоян Калоянов с молба за отмяна на гей парада, който е планиран за 15 май в морския град.

Ето какво пише в заявлението:

Считаме че това събитие е аморално и внася смут в обществото, което само по себе си е предпоставка за разделение на отделни групи и сериозна индикация за създаване на напрежение и възможни физически сблъсъци.

Очакваме от Вас, като директор на ОДМВР-Бургас, да предприемете всички законови мерки и този прайд, който противоречи на традиционните християнски ценности, които са в основата на нормалното българско семейство, да бъде спрян.

Не намираме за приемливо агресивното пропагандиране на нестандартна сексуална ориентация или както и да го наричат това нещо и тези същества, които го организират.

Напомняме, че само традиционното семейство от мъж и жена може да създава поколение, а не тези същества и разните техни подобия от многото полове.

Призоваваме да подходите отговорно към бургаското общество, както сте го правили в други ситуации, и да направите всичко възможно това недоразумение да не се състои.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Iskat-ot-shefa-na-burgaskata-policiya-da-otmeni-gei-parada-1082512
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.