Станев към Ива Николова: Много сте красива! Където се е намесила природата и медицината е безпомощна
Автор: Екип Burgas24.bg 19:55 / 16.07.2021Коментари ()3114
©
Депутатът от "Има такъв народ" Филип Станев прекали на днешната пресконференция, която продължи близо 2 часа. Той си позволи да се отнесе по един доста непристоен начин към репортера от "ПИК" Ива Николова. Тя е доказала своята сервилност към управляващата партия, но отношението към нея бе, меко казано, прекалено. Не редно политик да се отнася така към журналист, какъвто и да е той. А и при всички положения да се напада жена е наистина грозно.

Автоголът, който си вкара Станев ще се помни дълго. Припомняме, че именно Станев бе възмутен от селските прояви на депутатите в началото на 45-тотo Народно събрание. Тогава Слави Трифонов публикува неговите думи чрез своя профил. Станев се възмущаваше, че депутатите от ГЕРБ използват брутални цинизми в пленарната зала и се държат арогантно и просташки в общуването си.

Е, сега, Станев доказа, че не пада по-долу. Представяме ви днешната ситуация с Ива Николова. Тя го попита кой кой стои зад този проектокабинет, кой го е редил и има ли нещо общо американското посолство.

Станев: Вие сте остър журналист, много сте красива, много артистична, освен всичко друго. Наблюдавах внимателно вашето лице.

Николова: Съжалявам!

Станев: Където се е намесила природата и медицината е безпомощна.

Николова: Вие сте олицетворение затова.

Станев: Вашите въпроси не са много съдържателни, защото вие правите внушения. Какво американско посолство ви гони бе, г-жо Николова, толкова умна жена сте!

Николова: Мен не ме гони, някой друг го гони. Може би, са го издигнали, даже.

Станев: Понеже се опитвате не да задавате съдържателни въпроси, а да оригиналничите, ще ви кажа кой стои зад това правителство – извънземните. Много поздрави на Недялко Недялков, благодаря!



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Stanev-kum-Iva-Nikolova-Mnogo-ste-krasiva-Kudeto-se-e-namesila-prirodata-i-medicinata-e-bezpomoshtna-1105468
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.