Бургаски полицаи издириха задигнат камион
Автор: Иван Сотиров 09:02 / 03.09.2021Коментари ()916
© Burgas24.bg
На 20 август в Пето районно управление - Бургас е получено съобщение за това, че от частен имот, разположен в кв. "5-ти километър" два дни по-рано е отнет товарен автомобил "Мерцедес 813", с бургаска регистрация.

От проведените съвместни полицейски действия на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Пето районно управление – Бургас е установено, че извършители на престъплението са двама бургазлии - на 21 и 38 години. Те се представили за собственици на товарния автомобил и въвеждайки в заблуждение двама мъже от сливенските села Радецки и Глуфишево - на 34 и 47 години, им го продали за сумата от 1 200 лв.

Констатирано е, че товарният автомобил е транспортиран с помощта на специализиран автомобил на Пътна помощ до площадка за изкупуване на черни и цветни метали, разположена в Сливен, където мерцедесът е разглобен. Двамата извършители на деянието направили пълни самопризнания.

Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава от служители на Пето районно управление - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-policai-izdiriha-zadignat-kamion-1121478
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.