По-красив и приветлив двор ще посреща потребителите на Центъра за социална рехабилитация в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:25 / 22.10.2021Коментари ()1205
©
Красиво аранжиран и приветлив двор ще радва потребителите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Бургас. Дворното пространство на сградата на ул. "Иван Богоров“ № 19, където се помещава Центъра и Асистентската подкрепа към Домашен социален патронаж, бе почистен и оплевен, а астмата подрязана.

Закупени и засадени са цветя, 10 борчета и са поставени 3 къщички за птици. Около двора е поставена и нова декоративна ограда.

Облагородяването на двора на социалната услуга е благотворителна инициатива на "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“, в която се включиха служители и потребители на Центъра.

Благотворителната кауза бе посветена на предстоящия четиригодишен рожден ден от създаването на Центъра за социална рехабилитация и интеграция и една година от създаването на социалната услуга "Асистентска подкрепа“, а целта е дворното място, за да бъде по-приятно, по-красиво, и уютно, за да радва потребителите, които посещават социалните услуги.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Po-krasiv-i-privetliv-dvor-shte-posreshta-potrebitelite-na-Centura-za-socialna-rehabilitaciya-v-Burgas-1139781
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.