Последовател на "Бързи и яростни" заби маздата си в дърво след бясна гонка с полицията в Равда
Автор: Иван Сотиров 09:49 / 17.12.2021Коментари ()4365
©
Илюстрация
Шофьор от Казанлък си спретна гонка с полицията по улиците на Равда. От ОДМВР-Бургас съобщиха, че вчера около 09.20 часа в курортния град, служители от Районно управление - Несебър подали светлинен и звуков сигнал на водача на л.а. "Мазда 323", с бургаска регистрация. Шофьорът обаче не се съобразил с подадените сигнали и рязко увеличил скоростта, предприемайки множество рискови маневри в опит да избяга. Лекият автомобил се движел по улиците на Равда и преминавайки по ул. "Искър", водачът изгубил контрол и самокатастрофирал в крайпътно дърво.

Шофьорът е задържан, а униформените установили, че това е 56-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Казанлък, който е неправоспособен водач.

Констатирано е, че регистрационните табели, поставени на маздата са издадени за друг автомобил. 56-годишният мъж е задържан със заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Posledovatel-na-Burzi-i-yarostni-zabi-mazdata-si-v-durvo-sled-byasna-gonka-s-policiyata-v-Ravda-1176207
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.