Тази млада жена има нужда от нашата помощ, за да може отново да се грижи пълноценно за своите деца
Автор: Екип Burgas24.bg 12:12 / 14.01.2022Коментари ()12741
©
40-годишната бургазлийка Ваня Димитрова се нуждае от нашата помощ, за да се пребори с тежка диагноза - Мениерова болест, която засяга вътрешното ухо. Ваня спечели второ място в конкурса Мисис Бургас през 2017 година, но сега в живота й предстои много  изключително тежка битка, за която са нужни около 14 хил. лв.

Преди две години Ваня ражда своето второ дете. Получават се усложнения, като прекарва три дни в медикаментозна кома. Шест месеца по-късно Ваня се събужда с напълно заглъхнали уши и в продължение на няколко дни чува шумове. Малко след това получава и първата си криза, която се изразява в изключително силен световъртеж, който продължава 4-5 часа. Лекарите в Бургас не успяват да поставят правилната диагноза. При преглед в София става ясно, че младата жена страда от Мениерова болест.

Тази диагноза напълно променя живота й - тя вече не е способна нито да работи, нито да се грижи за двете си деца, тъй като получава много чести кризи, продължаващи по няколко дни.

Надеждата на Ваня е свързана със сложна манипулация в Германия, за която семейството й няма средства. 

Дарителска сметка Райфайзенбанк.

IBAN : BG57RZBB91551014263832

BIC : RZBBBGSF.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Tazi-mlada-zhena-ima-nuzhda-ot-nashata-pomosht-za-da-mozhe-otnovo-da-se-grizhi-pulnocenno-za-svoite-deca-1192166
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.