Стефан Янев с първи думи за новата си формация
©
Бившият служебен премиер и министър на отбраната Стефан Янев днес учредява и представя партията си - "Български възход". Събитието се провежда в "Гранд Хотел София" в центъра на столицата.

Той представи екипа си по време на събранието. 

"Уважаеми членове на инициативния комитет и гости. Искам да ви благодаря за това, че днес сте тук, за да направим първите стъпки в изграждането на една нова, смислена и полезна за обществото формация, която съм уверен, че ще има положителна роля и място в политическия живот на страната. Надявам се, че някой ден ще разказваме на децата и внуците си за този ден без притеснение, без да се срамуваме и с гордост да казваме: "Аз бях там, бях част от този процес". Днес ние заедно поставяме ново начало, което се надявам да е и ново начало на българската политика.

Това ще бъде политическа формация, която ще бъде близо до хората и ще работи заедно с хората
, и ще има постоянен контакт с гражданското общество. Аз вярвам, че всеки успех е резултат от работата на един добър екип. Нашата основна задача е да изградим един такъв екип и да говорим за "ние" и все по-малко за "аз", каза Стефан Янев, предаде репортер на Sofia24.bg

"Правим всичко това, защото не ни оставиха друг избор. Защото ясно осъзнаваме, че спасението по отделно не е решение, нито вече е възможност", категоричен бе той.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Stefan-Yanev-s-purvi-dumi-za-novata-si-formaciya-1261366
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.