Хилда Казасян се обърна към бургаската публика преди концерта й в Летния театър
Автор: Екип Burgas24.bg 13:53 / 04.07.2022Коментари ()801
©
"След изключително успешният ни концерт в Летния театър в Бургас миналата година с програмата ни със старата българска филмова музика,  няма как да не изберем Бургас бъде един от първите градове, в който да направим премиерата на най-новата ни програма, този път  със световната филмова музика. На сцената ще бъдем с пълния състав на Плевенска филхармония с диригент изключителния Борислав Йоцов, естествено с Христо Йоцов, (който направи всичките изумителни аранжименти за тази програма), с Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов. А наши специални гости отново ще са фантастичните Теодосий Спасов и Васил Петров. Концерта се превръща в един истински спектакъл с мултимедията, каквато Васил Къркеланов с толкова любов и талант подготви специално за този нов наш проект", написа Хилда Казасян преди концерта й "Световното кино в музика".

"Нямам търпение за тази наша нова, поредна среща в любимия Летен театър. Очаквам ви на 6 юли, (сряда) в Бургас", добави тя.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Hilda-Kazasyan-se-oburna-kum-burgaskata-publika-predi-koncerta-i-v-Letniya-teatur-1299673
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.