Мъката на един баща: Преди два дни прегръщах дъщеря си, сега прегръщам нейния некролог
Автор: Екип Burgas24.bg 09:30 / 30.09.2022Коментари ()855
© NOVA
"Преди два дни аз прегръщах дъщеря си. Сега прегръщам нейния некролог. Скъпи управляващи и всички на пътя - направете така, че децата ни да са живи. Когато ги изпратим, да се завърнат при нас", сподели  пред NOVA бащата на 22-годишното момиче от Шумен, което загина след катастрофа, Анатолий Станчев.

Мъжът настоя за промени в законодателството за всички, които си позволяват да сядат зад волана под влиянието на алкохол и наркотици.

"2 секунди са ѝ били нужни, за да направи завоя, заради който я няма", посочи той. По негови данни дрогираният шофьор, блъснал колата на дъщеря му, се е движил със скорост 185 км/ч.

"Слънцето изгрява за всички, но вкъщи едното наше слънце вече го няма. Не знам как ще продължим оттук нататък. Детето ни беше прекрасно. Загубата е прекалено голяма", каза майката на жертвата.  

Родителите познават момчето, причинило катастрофата. "Като малък винаги е бил добро и възпитано дете", каза Станчев. 

Припомняме, че 18-годишен младеж, употребил наркотици, блъсна колата на 22-годишното момиче в Шумен. Изходът беше фатален.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Mukata-na-edin-bashta-Predi-dva-dni-pregrushtah-dushterya-si-segapregrushtam-neiniya-nekrolog-1410676
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.