Времето през следващите дни
Автор: Екип Burgas24.bg 21:03 / 14.11.2022Коментари ()487
©
В сряда ще се появи слаб вятър от запад-югозапад, ще се усили до умерен и температурите ще се повишат. Облачността ще се увеличи и по-късно през деня на отделни места в североизточните и планинските райони ще превали слаб дъжд. През следващите дни до края на седмицата ще преобладава облачно време; ще има и валежи, а дневните температури ще се понижават.

В четвъртък вятърът постепенно ще се обърне от северозапад, в Североизточна България към края на деня - от североизток; ще бъде умерен, временно силен; валежите ще са почти повсеместни, а на места има условия за значителни количества. В петък вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югоизток, валежи ще има на малко места и ще са предимно слаби.

През почивните дни в Източна България вятърът от югозапад временно ще се усили и за кратко ще се затопли. Условия за повече валежи ще има в Западна и Северна България. По-късно в неделя, с обръщане на вятъра от северозапад, ще започне да нахлува нова порция студен въздух. Застудяването ще продължи и в понеделник; валежи ще има главно в Централна и Източна България, а на места ще са значителни.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Vremeto-prez-sledvashtite-dni-1463520
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.