Общински служители ще посрещат граждани с нови униформи
Автор: Екип Burgas24.bg 12:12 / 23.03.2010Коментари ()1850
От днес по заповед на кмета Димитър Николов служителите в Центъра за административно обслужване /фронт офис/ и шофьорите към дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност" в Община Бургас ще изпълняват работните си задължения в униформено облекло.

Облеклото е удобно и в същото време представително. Цветовете, които са използвани, са съобразени с цветовете на герба на Общината - синьо и жълто. Мъжката униформа се състои от следните части: сако, панталон, риза с дълъг ръкав и вратовръзка, а дамската - сако с пола или панталон, риза с дълъг ръкав и шал. Друг отличителен знак на униформите е герба на Община Бургас поставен върху ривера на сакото.

Това са зимните работни облекла, които служителите на Общината ползват от днес. Предстои изработването и на лятни модели, които ще се различават от настоящите по използваните летни материи и риза с къс ръкав.

През миналата година инспекторите в общинския отдел „Екология" също се сдобиха с официално работно облекло, а в края на 2007 г. в нови униформи бяха облечени и служителите към дирекцията за общински ред и сигурност в Община Бургас /„УКОРС"/.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtinski-sluzhiteli-shte-posreshtat-grazhdani-s-novi-uniformi-151058
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.