Да дадем надежда за живот на малката Галина
Автор: Екип Burgas24.bg 08:33 / 11.01.2023Коментари ()550
Родители молят за вашата помощ, за да може да живее тримесечното им детенце.

Галина е дълго чакано бебе, появява се след втора процедура инвитро, но много бързаща да види света. Родена е в 28 г. с. едва 980 г. Изписана е след 50 дни в кувьоза, но семейството й пак не успява да й се порадва, защото се налага веднага за започне борба за зрението. Процедурата на едното оченце е направена в България, но за втората се налага операция в Турция, която трябваше да бъде извършена в събота.

За съжаление малката се разболява и вместо операция, за която семейството е събрало пари със заеми, Галина е настанена в реанимация. Всеки ден в интензивния сектор се заплаща минимум 1500 евро. От петък досега сумата вече е по-голяма от събраната за операцията, която се отлага за неопределено време.

Сметката, по която семейството събира дарения, НЕ Е дарителска, тъй като никой не е очаквал, че ще е необходима такава, а майката е в Турция. Хората, които ме познават, знаят, че ако не беше наистина спешно, не бих публикувала кампания без дарителска сметка.

BG95UBBS80021097683140 Титуляр Моника Станева

Междувременно, Моника е успяла да създаде кампания и в платформата на Павел Андреев, където са всички документи по случая.

https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-bebe-galina…


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Da-dadem-nadezhda-za-zhivot-na-malkata-Galina-1525578
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.