73-годишен мъж е в неизвестност повече от четири месеца
Автор: Екип Burgas24.bg 17:03 / 20.03.2023Коментари ()498
© ОД на МВР- Смолян
Повече от четири месеца се издирва Асен Цанков Анджеров на 73 години от Златоград. В последната мащабна акция по издирването му са участвали около 20 служители на Районното управление в града и Областната дирекция на МВР в Смолян, а с помощта на община Златоград са били включени и два дрона, съобщава БНР. 

Припомняме, че мъжът се издирва от 11 ноември 2022 година. Той е напуснал дома си на 10 ноември м.г. около 13 часа и до момента е в неизвестност. По думите на директора на Областната дирекция на МВР в Смолян старши комисар Костадин Пачеджиев поредното мащабно издирване от края на миналата седмица преди да се разлисти гората отново не е дало резултат.

В акцията са участвали 20 служители на Районното управление в града и от Областната дирекция на полицията в Смолян, както и близки на изчезналия мъж, сред които и синът му. Обходени са всички места около вилата, която посещавал и обработвал земя. В помощ на акцията са били издигнати два дрона, предоставени от община Златоград. След обстоен оглед на всички снимки в две от тях имало съмнение за следи, но претърсванията били без успех.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/73-godishen-muzh-e-v-neizvestnost-poveche-ot-chetiri-meseca-1606836
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.