Бащата на убитата Анита: Отидохме и я заварихме да лежи на пода, цялата в кръв, децата видяха всичко
Автор: Екип Burgas24.bg 12:11 / 30.04.2023Коментари ()2311
© NOVA
Бащата на убитата в Перник Анита Димитров - Васил, отива преди полицията в апартамента, в който е извършено тежкото престъпление. Неговият зет му се обажда в ранните часове на съботния ден и му казва, че "нещо лошо се е случило". Пред NOVA бащата на жертвата разказа за случилото се във фаталната нощ. 

"Димитър ми се обади в 4:15 ч. сутрина и ми каза, че е станало нещо много лошо. Отидохме и заварихме Анита да лежи на пода, цялата в кръв. Децата видяха всичко. Той не ни пускаше да влезем в апартамента. Малката внучка имаше ключ", разказва Васил. 

И допълва: "През годините беше все едно и също. Избухлив. Не може да се контролира, когато пие. Съветвахме я да си остане при нас, но преди два месеца тя се върна пак при него. Димитър заплашваше, че ще се самоубие, ако не се върне. Пращаше клипчета как пие препарати.  За мен животът вече няма смисъл, но ще се боря за децата. Няма да ги оставя".



Още по темата: общо новини по темата: 2
02.05.2023 »
30.04.2023 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Bashtata-na-ubitata-Anita-Otidohme-i-ya-zavarihme-da-lezhi-na-poda-cyalata-v-kruv-decata-vidyaha-vsichko-1659048
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.