Успяха ли да заблудят всички? Сватбата вече е факт
Автор: Силвия Станева 10:27 / 28.05.2023Коментари ()4587
© Инстаграм
"Имаме вече дата на сватбата и тя ще е на 12 август. Ще бъде в зала с малки балеринки и ще поканим двойки от предаването. Има такива, които са ни много близки и са неизменна част от живота ни“, това сподели Виктория само преди дни в телевизионно интервю. Дали обаче успяха умело да заблудят всички, защото сватбата им вече е факт, видя Plovdiv24.bg. Цялата ситуация е доста странна и повечето от почитателите на "Един за друг" подозират предложението за евтин цирк и заблуда за пред камерите, докато всичко по сватбата е било доста отдавна планирано. 

"Един специален ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме граждански брак и официално сме семейство Зайн.Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така да сме заобиколени от позитивни и истински приятели." С тази публикация в Инстаграм новото семейство Зайн съобщиха радостната новина.

За кумове са се спрели на друга двойка от шоуто - Радина и Петър, също недолюбвани от зрителите и тръгнали си по средата на формата.  Не е ясно дали сред поканените е имало и други двойки от култовото шоу за двойки.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Uspyaha-li-da-zabludyat-vsichki-Svatbata-veche-e-fakt-1693722
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.