Млада певица, дъщеря на легенда, стана поредната футболна съпруга
Автор: Цвети Христова 18:00 / 29.07.2023Коментари ()7376
Голяма новина гръмна в семейството на фолкзвездата Цеца Величкович, видя Sofia24.bg. Дъщерята на Аркан и Цеца – Анастасия обяви чрез социалните мрежи, че е сгодена. Тя публикува видео от събитието в личния си профил в Instagram на фона на италианска песен. Кадрите са придружени от емотикони - буболечка, знак за безкрайност и пръстен. Щастливият годеник е Неманя Гудел, който е футболист на испанския тим Севиля. Той направи романтичното предложение на любимата си на легендарния остров Ибиса.

Най-прочутият парти остров на света oтдaвнa e извecтeн ĸaтo мяcтoтo зa пoчивĸa нa xaйлaйфa. Преди месец сръбският национал Неманя Гудел вдигна трофея от Лига Европа със Севиля, а андалусийците продължиха бруталната си доминация във втория по сила континентален турнир. Припомняме, че тогава той избухна в сълзи, докато говореше за прекъснатата бременност на приятелката си Анастасия Ражнатович, както и за сърдечните проблеми на брат му Драгиша. Само два дни преди финала срещу Рома Неманя Гудел загуби дъщеря си.

Приятелката му Анастасия, беше бременна в петия месец и двамата очакваха момиченце, но загубиха детето. След победата срещу Рома след изпълнение на дузпи Гудел посвети трофея на неродената си дъщеря. Светът пък беше шокиран по-рано от информацията, идваща от Испания, че сръбският футболист Драги Гудел е колабирал и е откаран по спешност в болница. След мълчанието около състоянието на Драги, брат му Неманя Гудел, сподели снимката в социалните мрежи с информация, че той се чувства добре. 

Известно е, че Драгиша Гудел изгуби съзнание по време на мача от Трета лига в Испания между Кордоба и Ферол. Линейката веднага влезе на терена, лекарите се бориха за живота му, а реанимацията е продължила седем минути. Сръбският футболист дойде в съзнание и веднага бе откаран в болница. Преди да бъде настанен в линейката, той пожела да влезе в игра отново.

"Дами и господа, благодаря ви много за подкрепата не само днес, но и през цялата година. Това беше една от най-трудните години в живота ми. Загубих брат си за три минути, загубих и бебето си...", каза той.

Иван Ракитич пръв се приближи към него, за да го утеши.

Анастасия Ражнатович пък е наследила доста неща от известната си майка – силен глас и красива визия. Младата певица поразително прилича на Цеца. Анастасия се изявява също така и като модел. Любопитно е, че това е един много често срещан съюз между певица и футболист в световен мащаб. Дъщерята на Цеца е решила да нагази дълбоко в дебрите на музиката. Тя е вече доста популярна в Сърбия, като изкара няколко хита.



Още по темата: общо новини по темата: 6855
17.05.2024 »
07.05.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/1143 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Mlada-pevica-dushterya-na-legenda-stana-porednata-futbolna-supruga-1769894
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.