На територията на Бургаска област работят 6 предприятия за преработка на бяло и 13 за червено месо
Автор: Екип Burgas24.bg 17:37 / 25.08.2010Коментари ()982
© Burgas24.bg
На територията на Бургаска област работят 6 предприятия за преработка на бяло месо и 13 за червено месо, каза Димитър Германов директор на РВМС- Бургас. От тези 13 предприятия за червено месо реално три произвеждат колбаси. Той допълни че на тези предприятия се извършват регулярни проверки и че за сега няма информация на територията на областта да се провежда акция на ГДБОП и ДВСК. До този момент при регулярните проверки на тези предприятия не са установени големи нарушения, каза Германов. "Нарушения, които са свързани с неспазване на технологичен процес, неспазване на хигиената почти винаги се установяват, но някакви фрапантни нарушения няма", посочи Германов.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Na-teritoriyata-na-Burgaska-oblast-rabotyat-6-predpriyatiya-za-prerabotka-na-byalo-i-13-za-cherveno-meso-187085
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.