Бивш PR на ПП: Доган предлага дуо по примера на Кирил и Асен - единият ще е чаровен, а другият гениален
Автор: ИА Фокус 09:47 / 04.01.2024Коментари ()819
©
"В българската политическа реалност се явява голяма дупка. Тази дупка я запълнихме с "Продължаваме промяната“, сега тя се пързаля с шейна надолу. Отваря се огромен луфт в центъра. Българинът е центрист той не обича да се веят руски знамена и да се друсат хорца както се прави в ляво или да се ядат торти както се прави в дясно. Българинът иска да стои в центъра и да бъде стабилен. Това иска да му предложи Доган и да реализира Пеевски“, каза PR експертът Диана Дамянова пред bTV.

По-рано днес в позиция Делян Пеевски заяви, че най-хубавото предстои. Изявлението идва след новогодишното обръщение на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, в което той изненадващо предложи партията да има не един, а двама съпредседатели – Пеевски и Джевдет Чакъров.

"Преди два месеца казах, че ДПС тръгва да търси своето място в центъра на политическия български живот, извън етническата част. Това се случва. Трябва да отбележим, че Пеевски и Доган казват едно и също, че партията трябва да се върне при хората. Доган казва три важни неща, че партията трябва да се върне, второ, че партиите са част от гражданското общество и казва, че при новата геополитическа ситуация трябва да се намери път, в който да спазваш геополитическия си път, но и да запазиш своите национални интереси и идентичност. Доган не може да си позволи да сложи изцяло българин. Това не са бабите, които нижат тютюн, а публиката на ДПС е една съвсем различна. Той предлага дуо по примера на Кирил и Асен и единият ще е чаровен, а другият ще е гениален", обясни Дамянова.



Още по темата: общо новини по темата: 958
21.05.2024 »
21.05.2024 »
20.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
предишна страница [ 1/160 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Bivsh-PR-na-PP-Dogan-predlaga-duo-po-primera-na-Kiril-i-Asen-ediniyat-shte-e-charoven-a-drugiyat-genialen-1953966
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.