Кметът на Несебър се срещна с жителите на града
Автор: Екип Burgas24.bg 17:58 / 03.07.2008Коментари ()571
©
Кметът на община Несебър г-н Николай Димитров проведе изнесен приемен ден в стария град на Несебър. Вниманието беше насочено към проблемите на жителите там.

Всеки, който желаеше да разговаря с г-н Димитров, можеше да го посети в приемната на конферентен център „Сочи". По време на срещите бяха обсъдени някои от основните проблеми на местните жители, свързани с чистотата и реда по улиците на града. Съобщена бе информация за нередности и ситуации, създаващи затруднения.

Посетителите изказаха своето задоволство от положителните промени напоследък като например евтините общинските паркинги и премахването на част от сергиите по улиците с цел освобождаване на пешеходните зони.

Дадени бяха различни предложения и идеи, като например поставянето на кутия за похвали и оплаквания пред сградата на Общината.

Изнесени приемни дни са се провели към този момент във всички селища на община Несебър. Индивидуалния подход към всеки един гражданин и всеки един проблем е водещ в начина на управление на г-н Димитров и неговия екип. Ето защо практиката на приемни дни извън административната сграда на Общината ще продължи и за в бъдеще.

Информация за предстоящите приемни дни на кмета може да намерите на официалния сайт на община Несебър.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-Nesebur-se-sreshtna-s-zhitelite-na-grada-49705
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.