Охранители задигнаха автомобилни части, бягат при проверка
Автор: Екип Burgas24.bg 11:37 / 08.10.2014Коментари ()732
На 06.10., около 20.50 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение от охраната на база «Автотрафик» АД, разположена на ул. «Индустриална» в кв. «Победа», за това че при извършване на проверка на лек автомобил «Фолксваген Поло», с габровска регистрация, превозващите се двама мъже побягнали, изоставяйки автомобила.

Задържани са: 27-годишният Д.Г. и 51-годишният Х.Т., и двамата служители в частна охранителна фирма, които по време на проверката били на работа, като охрана в ДК «Домостроене».

При извършения оглед на лекия автомобил «Фолксваген», в багажника са намерени и иззети диференциал и кантарна ос, откраднати от т.а. «Камаз», собственост на 47-годишен бургазлия, паркиран в двора на «Автотрафик» АД.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че Д.Г. и Х.Т. в съучастие с ползвателя на изоставения «Фолксваген» - Т.А., 49-годишен от Бургас, извършили кражбата на автомобилните части. Мъжете направили пълни самопризнания. По случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ohraniteli-zadignaha-avtomobilni-chasti-byagat-pri-proverka-518260
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.