Много нерви заради развален автобус от Бургас за София
Автор: Екип Burgas24.bg 14:17 / 14.05.2015Коментари ()2479
©
Транспортната фирма "Юнион Ивкони" опъна до краен предел нервите на десетки пътници от Бургас за София тази сутрин заради поредния развален автобус, сигнализираха възмутени читатели на "Флагман".

Хората пристигнали на Автогара Запад в морския град, за да пътуват към столицата в 7,10 часа. Качили се на автобуса, но няколко минути по-късно били свалени от него, като обяснението било, че той няма да пътува заради техническа повреда. Вместо обаче да бъдат прехвърлени в резервен автобус, те били заставени да чакат следващия по разписание. Истински късмет е, че само 20 минути по-късно има друг рейс, чийто маршрут обаче е с повече спирки и часът на пристигането му в София е 1 час и 15 минути по-късно.

В Стара Загора се разиграл екшън, след като в автобуса се качили пътници, закупили си билети за рейса, тръгнал в 7,30 часа от Бургас. Поради навалицата, бургазлиите от авариралия автобус, са били принудени да пътуват прави до София.

"Това е недопустимо, всеки пътник е преценил кога да пътува към столицата, толкова рано обикновено тръгват хора по работа, много от тях бързат за летището, за да се качат на самолет. Не може с лека ръка да им се обясни, че ще пътуват близо час и половина повече. Никой дори не отвори дума за обезщетение", гневят се хората.

Това е поредния сигнал за неуредици с автобусите по линията Бургас-София, които превръщат в пътуването в истинско изпитание. "Това само в нашата държава може да се случи. А ако нямаше автобус в 7,30 часа означава ли, че трябваше да чакаме 11,30, когато е следващият по разписание и да пристигнем в София в късния следобед? Дано поне стигнем невредими", молят се пътниците.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mnogo-nervi-zaradi-razvalen-avtobus-ot-Burgas-za-Sofiya-557953
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.