Жесток женски бой между щерка на застрахователен бос и известна адвокатка
Автор: Екип Burgas24.bg 16:33 / 17.07.2015Коментари ()1813
© Burgas24.bg
Женски бой в сградата на НАП в Сливен се разрази днес следобед, съобщава "Сливен прес". Очевидци, оказали се на мястото непосредствено след инцидента, твърдят, че охранителят на ведомствения офис бил с насинена скула и кръв около дясното око и ухо.

Според разказите на очевидци, мъжът бил ранен от млада жена, дъщеря на собственик на застрахователна компания. Освен него, тя ударила и друга клиентка, а след това бързо избягала с майка си с думите: "Татко каза да изчезваме!". 

Малко след това на мястото пристигнали и полицаи. Те настояли охранителят да отиде за преглед в болница.

От сливенския филиал на НАП потвърдиха инцидента, но уточниха, че той е станал в банковия офис до входа на сградата и няма връзка с дейността на техните служители. От областната дирекция на МВР казаха, че първоначално е възникнало спречкване между две клиентки.

Другата замесена е известна местна адвокатка. По-младата жена й направила забележка, че говори на висок глас и бави работата на служителките в банката, които през целия ден са били много натоварени. След това я ударила.

Охранителят се намесил, но нападателката го наранила с ключовете си. Той все пак успял да разтърве ядосаните дами, а пристигналите полицаи въдворили ред.

На този етап никой от пострадалите няма да повдига обвинения, казаха още от полицията.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Zhestok-zhenski-boi-mezhdu-shterka-na-zastrahovatelen-bos-i-izvestna-advokatka-570675
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.