Яки момчета събират по 2 лв. такса на плаж "Арапя"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:08 / 07.08.2015Коментари ()4383
©
Яки момчета събират по 2 лева такса на плаж Арапя, но не издават касов бон, съобщи Катрин Янева в рубриката "Моята новина" на Нова телевизия.

"На входа на плаж Арапя всички места, на които би могло да се паркира, са оградени с обозначителна лента, без видима причина за това. На практика единствените места, на които може да се паркира, са два парцела, до които достъпът е свободен, без ограда, без бариера и без каквито и да е обозначителни знаци, освен една нескопосана табела, която гласи "Частен имот", но така и не се разбира кое всъщност е частният имот.", разказва Катрин.

"След като всички са принудени да паркират там, ние паркирахме нашите автомобили в продължение на четири дни, без никой да предяви каквито и да било претенции към нас. На петия ден от нашия престой, двама мъже дойдоха и заявиха, че ако искаме колите ни да останат там и да ги намерим в състоянието, в което сме ги оставили, трябва да заплатим 2 лева. Ние нямахме нищо против да платим, но срещу тази сума поискахме касов бон. Естествено, това ни беше отказано и бяхме предупредени, че ако автомобилите останат там, ще има последствия", добавя Катрин Янева.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Yaki-momcheta-subirat-po-2-lv-taksa-na-plazh-Arapya-575017
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.