Затворен за движение е подлезът на СОМАТ
Автор: Екип Burgas24.bg 09:39 / 18.08.2015Коментари ()946
©
Затворен за движение е подлезът на СОМАТ в Бургас, заради събралата се вода от дъждовете снощи, съобщи оперативният дежурен в Общината, цитиран от Радио "Фокус"- Бургас. При всеки по-силен дъжд подлезът се наводнява. Общината работи по проект за реконструкцията му, с който ще се реши проблемът. В момента районът се отводнява.

Влажни на места са пътните настилки в града. Движението е интензивно по централните улици и възловите кръстовища. Трафикът е в посока от големите комплекси към центъра. По-интензивно е движението към изходите на Бургас и по пътя за Слънчев бряг, Созопол и Южното Черноморие.

Продължава ремонтът на надлеза на ул. "Индустриална". Движението се осъществява двупосочно по реконструираното пътно платно, а другото е затворено за ремонт.

Светофарната уредба на бул. "Никола Петков" - до църквата в комплекс "Изгрев, е спряна до 21 август. Това се налага заради реконструкция на съоръжението. Службите по организация на движението препоръчват на водачите да преминават през района с повишено внимание, за да бъдат избегнати инциденти на пътя.

Автогара "Юг" и районът около нея временно са затворени заради ремонт, като началната спирка на автобусните линии е изместена на Автогара "Запад".

Ремонт има на ул. "Разпределителна" в к-с "Славейков". Ремонтира се и кръстовището на бул. "Янко Комитов".

До 20 август в района на площад "Царица Йоана" се затварят за движение двете северни ленти на Гаров площад. Движението на МПС се осъществява двупосочно по южното платно.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zatvoren-za-dvizhenie-e-podlezut-na-SOMAT-577352
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.