Шофьорът, забил колата си в Евангелската църква, зарязал возилото и тръгнал да си търси хотел
Автор: Екип Burgas24.bg 16:18 / 03.09.2015Коментари ()1005
© Флагман
Шофьорът на благоевградската "Мазда", която остана като паметник в двора на Евангелската съборна църква на ул. Демокрация в Бургас , натиснал спирачка вместо газта. Мъжът бил паркирал на местата до Морската градина и решил да потегли. Дал назад, но явно стреснат от идваща по улицата кола, решил да се прибере обратно, съобщи flagman.bg. Вместо да натисне спирачката обаче, в паниката си дал рязко назад и съборил входната врата. Плочата на входа паднала върху тавана му и буквално заковала колата на прага. Вместо да изчака полиция и служители на КАТ обаче, шофьорът най-невъзмутимо си тръгнал. Собственици на търговски обекти по намиращия се наблизо пешеходен бул. "Богориди" казаха , че човекът трескаво питал за хотел, където да пренощува.

Дошлите на мястото на катастрофата служители на реда заварили автомобила празен. По-късно установили шофьора, който обаче вместо да си признае за произшествието, обявил, че малко преди инцидента колата му била открадната. По-късно обаче си признал, че всъщност той е предизвикал катастрофата.

Днес сутринта зрелищно вградената в двора на църквата кола привличаше любопитните погледи на минувачите.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Shofyorut-zabil-kolata-si-v-Evangelskata-curkva-zaryazal-voziloto-i-trugnal-da-si-tursi-hotel-580653
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.