Сродни души, които Несебър събра през 2013 г., участваха вече като семейство във фестивала "Влюбени в Несебър"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:21 / 16.02.2016Коментари ()1692
©
Любопитен момент в играта "Женската и мъжката работа", а и въобще от тридневния фестивал "Влюбени в Несебър" бе, че една от двойките, които се включи - силната половина в плетенето, а нежната -в създаване на бижу, са завинаги свързани с Несебър. Те се запознават в града на ЮНЕСКО през 2013 г. по време на играта "Златната монета", която бе част от празничните събития на 15 август. Срещата на Теодора от Девин и на Георги от Габрово е случайна, събира ги желанието да си помагат в търсене на обектите в Стария Несебър и да спечелят играта. След края предизвикателството, в книгата за впечатления Георги пише: "Благодаря за прекрасното изживяване из тесните улички на стария град. Приятно забавление, по време на което се запознахме с Теди - най-засменият човек, който съм срещал напоследък."

След това постепенно пламва любовта помежду им, женят се и в момента чакат своето първо дете. Обещават да дойдат пак в Несебър, вече трима, на следващото издание на "Есенни пасажи".


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Srodni-dushi-koito-Nesebur-subra-prez-2013-g-uchastvaha-veche-kato-semeistvo-vuv-festivala-Vlyubeni-v-Nesebur-618952
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.