Топ специалист по дерматология и естетична медицина идва в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:27 / 18.02.2016Коментари ()4444
©
За първи път в Бургас, жителите и гостите на града ще имат възможността да се консултират с водещ специалист в областта на дерматологията и естетичната медицина у нас. Д-р Росица Денчева ще гостува в бургаския Медицински център "Оксиком" в "най-женския" месец на годината, за да разкрие иновативни методи в естетичната и детската дерматология и венерология.

Д-р Денчева е специалист с дългогодишен опит, представител на Дерматологична клиника "София". Години наред е била началник на Отделението по дерматология и венерология в болница "Токуда".

На 7 март тя ще извършва прегледи и манипулации в Медицински център "Оксиком". Час за преглед или консултация може да запишете на тел. 056/860 210, 056/860 839 и на 0886/ 161 161.

Мезотерапия и плазмотерапия, коригиране на белези на стареене чрез инжектиране на ботулинов токсин, временни попълващи средства (хиалуронова киселина, PLLA), всичко това ще бъде вече достъпно за пациентите в Бургас.
"Факт е, че кожата е огледало на вътрешните органи и нейните проблеми често се коренят в по-сериозни състояния", коментира д-р Дечева. Това е една от причините специалистите да препоръчват пациентите да потърсят професионална помощ в борбата с кожните проблеми и недостатъци.

Процедурите в козметичните центрове обикновено представляват краткотрайно замаскиране на състоянието, но освен това могат да бъдат и опасни, ако не се използват качествени продукти при подходящи условия. Прегледите и манипулациите в стерилна болнична среда осигуряват не само трайно решение на проблема, но и безопасен начин да се проследи първопричината за възникналото състояние.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Top-specialist-po-dermatologiya-i-estetichna-medicina-idva-v-Burgas-619501
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.