Видео от престрелката между полицаи и въоръжените обирджии в София
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 29.06.2016Коментари ()978
© Bulfoto
Във Фейсбук се появи видео от престрелката между полицията и двама въоръжени обирджии на столичния булевард "Възкресение" в ж.к. "Разсадника". В района е имало много хора по това време.

Единият от нападателите в заложната къща издъхна от раните си на улица "Хъшове". Той бе прострелян от полицаите, след като е открил огън по тях. Съучастникът му също е заловен при спецакция в квартал "Разсадника", съобщиха криминалисти.

Около 14,30 ч. вчера двама мъже извършват обир в заложна къща на булевард "Ломско шосе". Полицията реагира веднага и започва преследване по софийските улици. Бегълците са се движили в краден "Фолксваген Голф", който сменили с джип по време на гонката. На булевард "Възкресение" между тях и полицаите започва престрелка. Бандитите удрят или са притиснати от полицейски автомобили, след това преминават с джипа "Мицубиши" през тротоара и спират в междублоково пространство. От там двамата продължавата пеша, като единият от тях умира от получените рани на съседната улица "Хъшове".



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Video-ot-prestrelkata-mezhdu-policai-i-vuoruzhenite-obirdzhii-v-Sofiya-651804
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.