Малко над 30 точки гласува ОбС-Бургас през отпускарския август
Автор: Екип Burgas24.bg 08:15 / 30.08.2016Коментари ()1787
© Burgas24.bg
Общинските съветници се събират и през отпускарския август. В дневния ред на днешното заседание са включени малко над 30 докладни записки, установи справка на Burgas24.bg.
 
Сред точките, по които се очаква да има сериозни дебати е тази, с която на практика ще бъде закрита длъжността омбудсман на Бургас.

Друга интересна докладна е тази, касаеща "изменение на подробния устройствен план - План за уличната регулация на квартал 41 в кв."Победа" и обособяване на обслужващи улици". Казано на по-прост език, предстои проектиране на нови улици в най-страшната част на бургаското гето. За целта голяма част от кирпичените бараки ще бъдат сринати със земята, а теренът ще бъде разчистен.

Съветниците ще гласуват предложението на общинския съветник и председател на Постоянната комисия по туризъм в Местния парламент на Бургас Живко Табаков. С докладна записка се предлага до първия учебен ден да бъдат положени надписи на пешеходни пътеки в града с текст "погледни наляво", "погледни надясно" и в двата им края.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Malko-nad-30-tochki-glasuva-ObS-Burgas-prez-otpuskarskiya-avgust-666431
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.