Двама решиха да се изгаврят с 34-годишен мъж, отправиха му страховити заплахи
Автор: Екип Burgas24.bg 12:37 / 13.10.2016Коментари ()1096
© Burgas24.bg
Служители от Районно управление - Камено установили извършителя на изнудване за сумата от 150 евро, осъществено спрямо 34-годишен мъж от с. Равнец. Това е 24-годишният Д.Г. от с. Равнец, който разбрал от свой приятел - 24-годишния И.И. от с. Равнец за възникнал между него и потърпевшия скандал вечерта на 09.10.т.г. Вследствие на спречкването И.И. нанесъл леки телесни повреди на 34-годишния пострадал, както и материални щети по личния му автомобил "Мерцедес Е270 СDI", с бургаска регистрация. Д.Г. решил да се възползва от случая и позвънил на 34-годишния потърпевш, заявявайки му, че дължи пари във връзка с инцидент. Чрез заплахи / за живота на него и семейството му и за палеж на дома му/ успял да го склони да му даде сумата от 150 евро, като парите били оставени на предварително уговорено място в с. Равнец.

34-годишния пострадал потърсил съдействието на полицейските служители от Районно управление - Камено, като в резултат на бързите им и професионални действия е задържан извършителя на изнудването - Д.Г. направил пълни самопризнания, като парите са предадени с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано досъдебно производство.

Второ досъдебно производство за унищожаване и повреждане на лекия автомобил "Мерцедес", както и за нанасянето на леката телесна повреда на 34-годишния мъж от с. Равнец, е образувано спрямо 24-годишния И.И. Същият направил пълни самопризнания.

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление - Камено.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Dvama-reshiha-da-se-izgavryat-s-34-godishen-muzh-otpraviha-mu-strahoviti-zaplahi-676194
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.