Браво! Бургазлии подаряват втори живот на балния си тоалет и помагат на абитуриенти в нужда
Автор: Екип Burgas24.bg 19:49 / 23.01.2017Коментари ()9700
© Burgas24.bg
Подари втори живот на балния си тоалет! Така се казва поредната страхотна инициатива, родила се в Бургас и имаща за цел да подпомогне младежи в нужда. Идеята е на неуморното ядро на фейсбук групата Шофьори Бургас, което в последните месеци протегна ръка на десетки бургазлии в беда.

Пред Burgas24.bg основателят на групата Станислав Тенев разкри, че идеята се ражда преди близо три години, като първоначално включва само автомобили за младежи, които няма с какво да отидат на бала си. През 2015-а и 2016-а година двамата с неговия приятел Мартин Пенчев осигуряват напълно безвъзмездно превоз за абитуриенти с по-скромни възможности.

Тази година идеята се разраства, като Станислав и Мартин повличат крак след себе си. Те стартират кампания, като призовават бургазлии да дарят абитуриентския си тоалет за абитуриент нужда и по този начин да му вдъхнат нов живот. Всеки, който има желание да се включи може да го направи ТУК!



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Bravo-Burgazlii-podaryavat-vtori-zhivot-na-balniya-si-toalet-i-pomagat-na-abiturienti-v-nuzhda-699683
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.