7 цветни истории ще разкажат деца в Музикалното училище
Автор: Екип Burgas24.bg 10:44 / 15.02.2017Коментари ()1296
©
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Някога отдавна, в едно приказно царство живеели седем ноти...така ще започне тази вечер поредната нетрадиционна музикална приказка в Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров".

Музиканти и артисти, заедно със своите преподаватели ще разтворят за своята публика голямата вълшебна книга с приказки, а пианото и акордеонът ще бъдат главните герои.

В красивото музикалното царство, вълшебникът Белканто ще съживи нотите и ще ги оцвети в седем цвята, за да представи на зрителите една безкрайна палитра от чувства, желания и копнежи.

На сцената ще прозвучат произведения на Брамс, Скрябин, Прокофиев, Хиндемит и др. изпълнени от Йоана Георгиева, Елена Недялкова, Екатерина Круглова, Александър Москаленко, Даринела Вангелова, Анастасия Валецкая, Събка Събева, Дилян Дянков и Ксения Королева.

Седем цветни истории ще разкажат на публиката децата от класовете по актьорско майсторство на Даниела Георгиева.

Концертът "Приказки за пиано и акордеон" се осъществява в рамките на проект "На концерт в сряда", тази сряда - 15 февруари от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/7-cvetni-istorii-shte-razkazhat-deca-v-Muzikalnoto-uchilishte-704702
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.