Екшън на бургаското езеро! Инспектори на ИАРА спипаха над 15 незаконни мрежи, мургави бракониери ги погнаха с гребла и лопати!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 17.05.2017Коментари ()9729
©
Страховит екшън се е разиграл вчера насред бургаското езеро, научи Burgas24.bg от изключително достоверен източник.

При поредната рутинна проверка инспектори на ИАРА са се натъкнали на над 15 незаконни мрежи. Освен огромното количество уловена риба, в една от мрежите е била заплетена и костенурка.

Страшното обаче тепърва предстои. Изпълнявайки служебните си задължения, инспекторите на ИАРА са хванали в крачка 4 лодки с мургави бракониери от квартал "Горно Езеро". При опит да се доближат и да конфискуват незаконния улов, служителите са срещнали яростна съпротива.

Тумбата разбеснели се цигани погнали инспекторите с гребла, лопати и всичко, което имали под ръка.

"Недопустимо е! Докога т.нар. малцинство ще продължава да е над закона, докога България ще позволява на престъпници да посягат безнаказано на служителите на реда? Надявам се, чрез Вашата медия да се даде гласност на този произвол и виновниците да си получат заслуженото", коментира нашият източник.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ekshun-na-burgaskoto-ezero-Inspektori-na-IARA-spipaha-nad-15-nezakonni-mrezhi-murgavi-brakonieri-gi-pognaha-s-grebla-i-lopati-723617
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.