Автобус на "Бургасбус" предизвика верижна катастрофа, пътничка пострада лошо
Автор: Екип Burgas24.bg 09:18 / 15.06.2017Коментари ()9541
© Burgas24.bg
Автобус на градския транспорт предизвика верижна катастрофа в Бургас. Вчера около 07.54 часа на бургаската улица "Струга", до бензиностанция "Шел", настъпва ПТП между автобус "Соларис Урбано", с бургаска регистрация, собственост на Община Бургас, управляван от 58-годишния К.П. от Бургас, лек автомобил "Фолксваген Голф", с бургаска регистрация, управляван от 31-годишната П.В. от Бургас и лек автомобил "Ланд Роувър", с бургаска регистрация, управляван от 58-годишния Д.Д. от Бургас. От ПТП пострадала пътуваща в автобуса жена - П.Я., 39-годишна от Бургас, която е настанена за лечение в "Бургас-Мед" с контузия на главата, без опасност за живота.

Полицаите установили, че водачът на автобуса се движел с несъобразена с интензивността на пътния трафик скорост, като се удря в спрелия пред него лек автомобил "Фолксваген Голф", който от удара се отмества и се блъска в спрелия пред него лек автомобил "Ланд Роувър".


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Avtobus-na-Burgasbus-predizvika-verizhna-katastrofa-putnichka-postrada-losho-729267
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.