Семейният терорист остава зад решетките, разказа защо се е изнервил
Автор: Екип Burgas24.bg 15:57 / 29.06.2017Коментари ()2508
Мартин Жеков, който държа 20 часа полицията пред дома си в бургаския к-с "Славейков", остава зад решетките. Това реши Бургаският окръжен съд преди минути, предаде репортер на Burgas24.bg.

Пред съда Жеков заяви, че кавгата с жена му избухнала заради бебешки дневник. От думите му стана ясно че той намерил тефтер, в който е записвано кога се е хранило детето. Той обаче открил, че когато синът му бил на 5 месеца майката пропускала да му даде да яде.
 
Мартин поиска мярката му за неотклонение да бъде изменена в "подписка", като мотивира това, че трябва да се грижи за сина и жена си. Освен това той няма криминални прояви и има чисто съдебно минало.

Съдия Стефан Стойков обаче остави Мартин в ареста като потвърди решението на първа инстанция. "Разбирам, че имате семейна драма. В ареста ще имате време да обмислите поведението си", обърна се към Жеков съдията.

Мартин, вдигна на крак полицията на 21 юни и почти денонощие бе барикадиран заедно със 3-годишния си син и възрастната си майка в дома си. На следващия ден следобед екип от "Специализираните полицейски сили" при ОДМВР - Бургас щурмува през терасата апартамента и изведе невредими момченцето и неговата 75-годишна баба.




Още по темата: общо новини по темата: 3
23.06.2017 »
22.06.2017 »
22.06.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Semeiniyat-terorist-ostava-zad-reshetkite-razkaza-zashto-se-e-iznervil-732090
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.