Доведоха в съда задържания от ученици в Борисовата градина, скриха го от медиите!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:52 / 07.07.2017Коментари ()5613
© Burgas24.bg
Бургаският съд гледа мярката за неотклонение на Златин, който група тийнейджъри задържаха в Борисовата градина и предаде на полицията, съобщи "Дарик".

Мъжът беше доведен в Съдебната палата с белезници и под засилена полицейска охрана. Той беше заловен в началото на тази седмица и вече е с повдигнато обвинение, което все още не е обявено официално. Самият Златин не пожела да коментира случая. Изненадващо, мярката му се гледаше при закрити врата и журналисти не бяха допуснати в залата.

Припомняме, че тийнейджъри заловиха и предадоха на полицията мъжът, обвинен, че нападал момичета в района на ОУ "Княз Борис I" в Бургас. Заподозреният е на 35-годишна възраст и е бил спипан, след като една от жертвите го разпознала случайно посред бял ден вчера в Борисовата градинка.

Момичето изкрещяло: "Този ме опипваше" и в същия миг приятелите й се втурнали след нападателя. Педофилът бил заловен с помощта на минувач. Той позвънил на тел. 112. Последвала бърза реакция на полицията и мъжът бил арестуван. Срещу него имало и други подобни сигнали.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dovedoha-v-suda-zadurzhaniya-ot-uchenici-v-Borisovata-gradina-skriha-go-ot-mediite-733768
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.