Играй, познай и спечели уикенд на морето!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:24 / 11.08.2017Коментари ()1474
©
Burgas24.bg раздава много награди това лято в играта си Дестинация Юг. Участвай и можеш да спечелиш уикенд за двама на морето, пропуск за двама за страхотния Замък в Равадиново, козметични процедури на брега на морето или подарък за свето дете. Ако още не си се включил, направи го сега. Влез тук и отговори на въпроса: Кое е изобразеното място на картината на талантливия бургаски художник Росен Поптомов?

Лесно е. Отговорът е едно от населените места по Южното Черноморие. За да ти е още по-лесно - ще ти подскажем. Жокерът в Дестинация Юг днес е: малко, кокетно и уютно черноморско селце в община Царево. Съчетава планински и морски климат. Любим курорт за туристите, които предпочитат по-луксозна почивка през лятото. Подходящо място за всеки, който търси спокойствие през деня и купон, с най-големите български изпълнители, през нощта.

Досети ли се? Влез, попълни формата за участие и вече си в играта. На 15 август, вторник, ще можеш да провериш правилния отговор и да се включиш в следващото предизвикателство. Побързай! Дестинация Юг продължава до 18 август. Всяко следващо участие, след публикуване на нова картина, ти носи по-голям шанс за успех.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Igrai-poznai-i-specheli-uikend-na-moreto-740273
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.