Брутално! 10-годишно момче счупи крачетата на кученце и после го уби пред други деца
Автор: Екип Burgas24.bg 17:21 / 11.08.2017Коментари ()11439
©
Служители на полицията в Троян са установили десетгодишно момче, убило по жесток начин куче, съобщи началникът на Районното управление гл. инспектор Радостина Петкова. По думите й полицията се е самосезирала след публикация в медиите, предаде БТА. Детето на 9 август около 17.00 часа е намерило малко кученце между блоковете в ж. к. "Лъгът" в Троян, след това му е счупило краката и после го е убило. 

"Това е станало пред погледите на други деца, които са споделили за случката с родителите си. Кучето е намерено, направен е оглед на мястото и продължава разпитът на свидетелите", добави Петкова. От полицията са уведомили социалните служби и Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Троян. Говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Тъй като детето е малолетно, то не подлежи на наказателна отговорност.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Brutalno-10-godishno-momche-schupi-krachetata-na-kuchence-i-posle-go-ubi-pred-drugi-deca-740449
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.