Марияна от Карнобат е блъснатата на АМ "Тракия", избягала от Психото в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:37 / 18.08.2017Коментари ()9753
© Burgas24.bg
В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители от Районно управление - Карнобат и служители от група "Издирване" при отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и е установена самоличността на загиналата при пътния инцидент на автомагистрала "Тракия" пешеходка.

Това е 34-годишната Марияна В. от Карнобат, която е страдала от психично заболяване и вчера е била настанена за пореден път в Центъра за психично здраве в Бургас за лечение. Същата успяла да напусне болничното заведение и пеша се отправила към родния си град. 

Около 22.00 ч. на 17.08.т.г. в района км. 334 на автомогистрала "Тракия" в посока Бургас, Марияна - движеща се в тъмната част на денонощието в дясната активна пътна лента е блъсната с предната дясна част на товарен автомобил "Мерцедес 413 CDI" с бургаска регистрация, управляван от 32-годишния И.Д. от Бургас, вследствие на което загинала на място.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Mariyana-ot-Karnobat-e-blusnatata-na-AM-Trakiya-izbyagala-ot-Psihoto-v-Burgas-741759
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.