Нова трагедия сполетя семейството с 6 деца от Ягодово!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:35 / 29.09.2017Коментари ()1537
©
Повторна трагедия сполетя семейството с шест деца от пловдивското село Ягодово, предаде кореспондентът на bTV в региона. Преди месеци - навръх Великден домът им се подпали, но благодарение на помощи на хората от цялата страна, къщата е била пред завършване.

Преди дни обаче втори пожар отново лумва в къщата. Огнените пламъци обхванали дома на многодетната фамилия, докато родителите били на гости на приятели, а децата оставени сами във фургона, в който живеят в момента.

Огънят унищожава гредите и целия таван между двата етажа. В къщата има поставена нова електроинсталация, но по нея още няма ток. Въпреки това от пожарната казват, че именно късо съединение е причината за пожара.

Преди втория пожар ремонтът е завършен с близо 11 хил. лева, събрани от дарители. Поставен е нов покрив, вътре стаите били подготвени за измазванеПламъците унищожават почти всички вещи, дарени на семейството. Сега инициативният комитет се стяга за нов ремонт и събира средства. Трябва да се подменят гредите между двата етажа и дюшеметата. Дотогава семейството ще обитава фургона на двора.

Ако искате да помогнете на семейството да възстанови дома си, можете да направите това чрез дарителската сметка:

Уникредит Булбанк

IBAN: BG85 UNCR 7000 1522 9447 12

BIC: UNCRBGSF

На името на Румен Костадинов Крушев



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Nova-tragediya-spoletya-semeistvoto-s-6-deca-ot-Yagodovo-749774
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.